Ενημέρωση με ένα κλικ

Θεσσαλονίκη: Με δεκάδες πρόστιμα η πρώτη μέρα με καθολική χρήση μάσκας

Με αρκετά πρόστιμα έκανε πρεμιέρα η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 μέχρι τις 05:00 στη Θεσσαλονίκη, μέτρο το οποίο τέθηκε σε ισχύ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους κατά το διάστημα που ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη, βεβαίωσαν συνολικά 49 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Πρεμιέρα με πρόστιμα και για την καθολική χρήση μάσκας

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή μέρα, κατά την οποία τέθηκε σε ισχύ η χρήση μάσκας παντού, βεβαιώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και 127 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζεται πως στη Θεσσαλονίκη η οποία από την Παρασκευή βρίσκεται σε πορτοκαλί επίπεδο συναγερμού, ισχύουν πλέον τα μέτρα της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους αλλά και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες (00:30-05:00), μετά την ραγδαία αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Εξαιρούνται από την απαγόρευση μετακίνησης όσοι εργάζονται και τα έκτακτα περιστατικά. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την απαραίτητη βεβαίωση από τον εργοδότη τους.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει