Ενημέρωση με ένα κλικ

Έλεγχοι και πρόστιμα σε καταστήματα στα Λαδάδικα από μικτά κλιμάκια ΕΛΑΣ

Στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια και καφέ – μπαρ, στην περιοχή των Λαδάδικων διενήργησαν το τελευταίο 48ωρο μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία του κορονοϊού και για τυχόν άλλες παραβάσεις.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της Πέμπτης και της Παρασκευής, 8 και 9 Οκτωβρίου, εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο υπηρεσιών και αφορούσαν περιστατικά ηχορύπανσης, παραβίασης της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και υπέρβασης της αδειοδοτημένης κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Σε μία περίπτωση επιβλήθηκε η ποινή της αναστολής λειτουργίας του καταστήματος λόγω υπέρβασης του αριθμού των εξυπηρετούμενων ατόμων, ενώ σε άλλες επτά επιχειρήσεις επιδόθηκαν εντολές άρσεις κατάληψης κοινόχρηστου χώρου και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More