Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική διετάχθη για τον γυναικολόγο

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, για την υπόθεση των καταγγελιών κατά του γυναικολόγου που υπηρετεί στη Ρόδο και κατηγορείται από δέκα συνολικά γυναίκες για ασελγείς πράξεις σε βάρος του!

Η προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγελθεί στο Πταισματοδικείο και ενώπιον του αρμόδιου δικαστή έχουν κληθεί να βρεθούν σήμερα και οι δέκα γυναίκες οι οποίες με μηνύσεις τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γυναίκες στις καταθέσεις τους θα δηλώσουν ότι εμμένουν στα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις τους και θα ζητήσουν την ποινική δίωξη του γιατρού.

Στο πλαίσιο αυτό της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης αναμένονται να κληθούν εντός της επόμενης εβδομάδας να καταθέσουν και μάρτυρες που έχουν δηλωθεί για την υπόθεση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται πως εξ αρχής την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί συνολικά δέκα μηνύσεις σε βάρος του γιατρού, καθώς προστέθηκε και άλλη μία που αφορά την περίπτωση 33χρονης συμπατριώτισσάς μας η οποία το φθινόπωρο του 2015 πήγε στο γιατρό για εξέταση καθώς ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και βίωσε ό,τι περίπου και οι λοιπές γυναίκες που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η 33χρονη αναφέρει στη μήνυσή της πως αναγκάστηκε να πάει σε γιατρό του νοσοκομείου καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για κάτι άλλο και τελικά μετά τα όσα έζησε κατά την «εξέτασή» της από τον καταγγελλόμενο μαιευτήρα, απευθύνθηκε σε άλλο γιατρό του νοσοκομείου,  όμως ουδείς την αναλάμβανε και έτσι μετά από δύο μήνες «αναζήτησης» αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιώτη γιατρό που είχε αναλάβει τον τοκετό του πρώτου της παιδιού και συμφώνησε μαζί του να του καταβάλλει την αμοιβή σε δόσεις, όπως και έγινε.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει