Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη διακινητών παράνομων μεταναστών στην Καβάλα

Στη σύλληψη τριών διακινητών, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Καβάλας.

Αρχικά συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια η αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι μαζί με συνεργό του, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα, μετέφεραν με αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Το παραπάνω όχημα δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και στο ύψος της παραλίας Σαρακίνας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός της οδού.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα ο οδηγός διακινητής, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν ο συνοδηγός διακινητής και οι οκτώ διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More