Ενημέρωση με ένα κλικ

Ήττα-σοκ για την Πόρτο

Μετά από δύο σερί νίκες, η Πόρτο γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στην Primeira Liga και μάλιστα εντός έδρας από την Μαρίτιμο με 2-3 στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος Πορτογαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Πίνιο, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 3ο όμιλο του Champions League ισοφάρισε με τον Πέπε.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ Ροντρίγκο Πίνιο, όμως, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 54΄ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Μαρίτιμο, για να «σφραγίσει» ουσιαστικά τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής ο Νανου στο τέταρτο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Πόρτο μείωσε στο 90΄+9 με τον Οτάβιο, χωρίς να καταφέρει τίποτα περισσότερο.

Τέσσερα λεπτά πριν από το 90΄ η Πόρτο κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός Άλεξ Τέλες δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και το 2-2 δεν ήρθε.

Η ενδεκάδα των «δράκων» που παρέταξε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν η εξής: Κόστα, Μανάφα (86΄ Ζοάο Μάριο), Πέπε, Μπεμπά (81΄ Ζε Λουίς), Τέλες, Λουίς Ντίας (54΄ Ταρέμι), Περέιρα, Σέρτζιο Ολιβέιρα (81΄ Βιέιρα), Οτάβιο, Κορόνα, Μαρεγκά

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει