Ενημέρωση με ένα κλικ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μητροπόλεως

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σε έναν από τον πιο κεντρικό δρόμο στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως.

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία Αττικής, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 26/9, κατά τις ώρες 00.30΄ έως 02.30΄, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων:

– Στην οδό Μητροπόλεως, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Συντάγματος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πατρώου.

– Στην οδό Πεντέλης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Απόλλωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως.

– Στην οδό Πεντέλης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πετράκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως.

Έτσι θα υπάρξει αποκλεισμός της αριστερής στροφής στην οδό Νίκης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως, αλλά και της δεξιάς στροφής στην οδό Βουλής στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More