Ενημέρωση με ένα κλικ

Συντονισμένες συλλήψεις ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προχώρησε σε συλλήψεις ανδρών, που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών. Αρχικά τις χειροπέδες φόρεσε ένας 38χρονος, μέλος οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας ποσοτήτων ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, καθώς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

17 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 8 κιλών και 572 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και χρηματικό ποσό.

Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο ενός 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 δέματα κάνναβης συνολικού βάρος 3 κιλών και 436 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 5.400 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και 2 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης σε κατάστημα ΕΛ.ΤΑ. με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, εντοπίσθηκαν 10 ταχυδρομικές επιστολές με παραλήπτες σε χώρες της Ευρώπης, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 228,4 γραμμαρίων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει