Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη “φάκα” της Αστυνομίας σπείρα διαρρηκτών

Στη σύλληψη σπείρας διαρρηκτών, που δρούσαν στις περιοχές Πέλλας και Φλώρινας, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές. 

Πιο συγκεκριμένα από 19 Αυγούστου 2020 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2020, διέπραξαν συνολικά 7 διαρρήξεις οικιών, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με την λεία τους να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Παράλληλα στην κατοχή τους βρέθηκαν και τους πήραν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 7 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν το πρωί μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 4 άτομα για διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άνδρες, έναν ημεδαπό άνδρα και μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αλλοδαποί άνδρες με την κατά περίπτωση συνδρομή των δύο συνεργών τους, που είχαν τον ρόλο του «τσιλιαδόρου», εισέρχονταν σε οικίες παραβιάζοντας τις κλειδαριές των εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από 19 Αυγούστου 2020 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2020, διέπραξαν συνολικά 7 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με την λεία τους να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 7 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More