Ενημέρωση με ένα κλικ

H Ryanair προβλέπει 6,6 εκατ. επιβάτες το 2020 για την Ελλάδα

Περίπου 6,6 εκατ. επιβάτες υπολογίζει να διακινήσει στην Ελλάδα, η Ryanair, για την επόμενη θερινή σεζόν, η οποία πάντως δεν προβλέπεται ιδιαίτερα εύκολη για τη low cost αεροπορική λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις των αεροσκαφών της Boeing.
Συνολικά, στην ευρωπαϊκή αγορά, η εταιρία έχει μειώσει τις εκτιμήσεις για αύξηση της επιβατικής κίνησης για την επόμενη σεζόν έως τα τέλη Μαρτίου του 2021 από 157 εκατ. επιβάτες σε 156 εκατ., ενώ βρίσκεται σε συνεννοήσεις με ευρωπαϊκά αεροδρόμια όπου δραστηριοποιείται προκειμένου να οριστικοποιήσει τις μειώσεις των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων.
Στη χώρα μας, για την περίοδο που ξεκινά τον Απρίλιο του 2020 η εταιρεία διατηρεί επί του παρόντος την πρόβλεψη για 6,6 εκατ. επιβάτες από 6,3 εκατ. επιβάτες κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2019, ως προς την επιβατική κίνηση στη χώρα μας, ακολουθώντας συντηρητική πολιτική κι ενισχύοντας μόνο το δίκτυο εξωτερικού.
Η Ryanair  προχωρά και στην προσθήκη της Αρμενίας ως τον πιο καινούριο προορισμό για Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020, προσθέτοντας δύο νέες συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει