Ενημέρωση με ένα κλικ

Μάριον Μιχελιδάκη: Οι γονείς μου «έφυγαν» μέσα σε επτά μήνες

Η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (2/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς της «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά επτά μηνών.

«Οι γονείς μου “έφυγαν” σχεδόν παράλληλα, με επτά μήνες αν και ήταν χωρισμένοι. Δεν το έχω ερμηνεύσει και πολλά πράγματα δεν τα πολυσκαλίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών μού έλειπε ο πατέρας μου γιατί δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη. Ζούσε στην Κρήτη και εμείς στην Αθήνα αλλά η αγάπη ήταν πάντα δεδομένη και οι γονείς μου είχαν πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημες καταστάσεις στο σπίτι. Εντάσεις, φωνές, τσακωμούς. Δεν είχα βιώματα δηλαδή του παιδιού χωρισμένων γονιών», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε με συγκίνηση «Θυμάμαι τον μπαμπά μου στο αεροδρόμιο, κάθε φορά, να μου λέει «μη γυρίσεις να με κοιτάξεις». Τον έπαιρναν τα κλάματα που αποχαιρετιζόμασταν. Και τώρα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί θέλω να χαμογελάμε. Τα κουβαλάμε αυτά».

Αναφορικά με το ποια συνέντευξη ξεχωρίζει στην καριέρα της, η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε για το ήθος του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει