Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Ευελπίδων με χειροπέδες ο Νότης Σφακιανάκης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών οδηγήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ύστερα από τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής για παραβίαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Έθνος, κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψή του, ο κ.Σφακιανάκης φέρεται να ψέλλισε τη λέξη «εγκληματίας», δείχνοντας μ’ αυτό το δηκτικό σχόλιο την ενόχλησή του για όλη την τροπή που πήρε η υπόθεσή του.

Ο Νότης Σφακιανάκης φορούσε χειροπέδες, συνοδευόταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Φυσικά φορούσε και μάσκα στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Το χρονικό της σύλληψης

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή κατά τους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων κορονοϊού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι και ένα taser.

Ο κ. Σφακιανάκης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο τραγουδιστής φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο. Μάλιστα, ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει