Ενημέρωση με ένα κλικ

Netflix: Τι να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Το πολυπόθητο Cobra Kai είναι πλέον διαθέσιμο στο Νetflix. Οι πρώτες δύο σεζόν κυκλοφορούν με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ το 2021 αναμένουμε την Τρίτη.

Επιπλέον, έχουμε μία ακόμα σημαντική άφιξη με την τελευταία σεζόν του How to get away with murder και ακολουθούν παρακάτω αναλυτικά και οι υπόλοιπες προτάσεις.

28.08.2020
Cobra Kai – Seasons 1 & 2

Στην υπόθεση της σειράς που αποτελεί το sequel του Karate Kid, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

28.08.2020
How to get away with murder – Season 6
Ενοχή, απάτη, εξαφανίσεις και άλυτοι φόνοι βασανίζουν ακόμα μία φορά την Annalise και τους γύρω της, καθώς παραμονεύουν κι άλλες τραγωδίες.

29.08.2020
The Possession of Hannah Grace / Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις (2018)

Όταν μια πρώην αστυνομικός πιάνει δουλειά σε ένα νεκροτομείο, η βάρδιά της στο νεκροταφείο παίρνει τορμακτική τροπή όταν φτάνει η στοιχειωμένη σορός μιας νεαρής κοπέλας.

 

I Am A Killer: Released / Είμαι δολοφόνος: Μετά την αποφυλάκιση – Season 1
Σε αυτό το spinoff της αστυνομικής σειράς ντοκιμαντέρ, ένας κατάδικος αποφυλακίζεται 30 χρόνια μετά την καταδίκη του σε θάνατο για φόνο και ομολογεί κάτι συγκλονιστικό.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More