Ενημέρωση με ένα κλικ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιος επέστρεψε στο πάνελ της εκπομπής της;

Πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου κάνει το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Χθες, ο Alpha εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής και μεταξύ άλλων έγιναν γνωστά τα ονόματα των ατόμων που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει στην παρέα της εκπομπής, ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς με την Τίνα Μεσσαροπούλου παραμένουν στις θέσεις τους. Ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έρχονται στην πρωινή παρέα για να εμπλουτίσουν την κουζίνα σας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής. Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Alpha, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε τον συνάδελφο της με μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του καναλιού και στη λεζάντα, έγραψε: «Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας αγαπημένε μας @dimitrispapanotas . Μας είχες λείψει πολύ»!


Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει