Ενημέρωση με ένα κλικ

OPEN: Αυτός θα είναι ο νέος παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

 

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα παρουσιάζει από τον Σεπτέμβριο τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του OPEN το Σαββατοκύριακο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει σε όλα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Μετά την αποχώρηση της Στέλλας Γκαντώνα, η οποία δεν πάει στο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως λανθασμένα γράφουν κάποια σάιτ, αλλά σε αντίπαλο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, η διεύθυνση ενημέρωσης του καναλιού προσέγγισε τον έμπειρο δημοσιογράφο και μέχρι πρότινος παρουσιαστή της εκπομπής του Blue Sky  “Παρεμβάσεις” προκειμένου να πάρει το πηδάλιο του δελτίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arthro.gr, η πρώτη προσέγγιση στον γνωστό παρουσιαστή από την διεύθυνση του καναλιού είχε γίνει τον Ιούλιο, ενώ η οικονομική πρόταση ήταν ιδιαιτέρως δελεαστική. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους παρουσιαστές δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, από τον οποίο αποχώρησε πριν από περίπου 10 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Στέλλα Γκαντώνα είχε αναλάβει την προσωρινή παρουσίαση και του καθημερινού δελτίου αντικαθιστώντας την εγκυμονούσα Νίκη Λυμπεράκη και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ αντίστοιχη επιτυχία είχα καταγράψει και στα δελτία του Σαββατοκύριακου, τα οποία παρουσίαζε από την πρώτη ημέρα έναρξης του καναλιού.

Διαβάστε και άλλες ειδήσεις από τα MEDIA 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει