Ενημέρωση με ένα κλικ

“Σαρώνει” το δελτίο ειδήσεων του OPEN- “Talk of the country” το Κόκκινο Ποτάμι

Θετικά μηνύματα και αισιοδοξία στο τηλεοπτικό κανάλι του OPEN, καθώς τα “δυνατά χαρτιά” του σταθμού έδειξαν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τόσο της διοίκησης, όσο και των τηλεθεατών.

Ιδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε η τηλεθέαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη, που σύμφωνα με το τηλεβαρόμετρο, «άγγιξε» το 11% στο σύνολο και το 10% στο «δυναμικό κοινό».

Δεν είναι κρυφό μυστικό, ότι η τηλεοπτική παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη, έχει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στο κανάλι, γεγονός που φανερώνει και τις προθέσεις των στελεχών για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Σε μια χρονιά που κατά κύριο λόγο το OPEN πρωταγωνίστησε στην prime time ζώνη, το τηλεοπτικό κεντρικό δελτίο είδησεων, κλήθηκε “να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά” σε μια ιδιαίτερα περίεργη τηλεοπτικά σεζόν.

Η εβδομάδα λοιπόν ξεκίνησε δυναμικά για το OPEN που τόσο τη Δευτέρα 13 Ιουλίου όσο και την Τρίτη 14 Ιουλίου βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στο κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω ΣΚΑΪ και Mega.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην αλλαγή των δεικτών της AGB έχει παίξει και η έλευση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έχει φέρει ένα νέο σκηνικό στο τομέα ενημέρωσης της Παιανίας, δίνοντας έμφαση στα πολιτικά, τα οικονομικά, αλλά και τα διεθνή θέματα.

Χαμόγελα και στην ψυχαγωγία

Από την άλλη πλευρά, τόσο το  «Κόκκινο Ποτάμι» όσο και το  «Καλοκαίρι #not», που σημείωσε 19,3% στο κοινό 18-54 , έφεραν το Open στα ίδια σχεδόν επίπεδα με εκείνα των Alpha, Star και ΣΚΑΪ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τις τελευταίες ημέρες “talk of the town”, αν όχι και ολόκληρης της Ελλάδας, ήταν το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς εποχής Κόκκινο Ποτάμι, που υπογράφει ο καταξιωμένος τηλεοπτικά και όχι μόνο Μανούσος Μανουσάκης.

Η συγκεκριμένη σειρά σημείωσε 21,2% στο σύνολο και 19,9% στο «δυναμικό κοινό», γεμίζοντας με χαμόγελα του ιθύνοντες στο Κορωπί και θέτοντας τις βάσεις για καλύτερες επιδόσεις στο τηλεβαρόμετρο της νέας σεζόν.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει