Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην κορυφή της τηλεθέασης το J2US

Η επιτυχία του J2US αποτυπώθηκε και στα social media, με σχεδόν 10.000 tweets να αφορούν τον τελικό

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης απέσπασε ο τελικός του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, μονοπολώντας ουσιαστικά το κοινό της βραδινής ζώνης.

Το J2US απέσπασε την πρώτη θέση της τηλεθέασης όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ηλικίας 18-54 ετών, με ποσοστό 19,6%, έχοντας μια διαφορά 9 ποσοστιαίων μονάδων από τον ανταγωνισμό.

Το τέταρτο της ανακοίνωσης του νικητή, η εκπομπή του OPEN κατέγραψε μέσο όρο 24,6%, ενώ στο γενικό σύνολο η τηλεθέαση του J2US παρέμεινε σε υψηλά ποσοστά, με μέσο όρο 17,6%.

Σαρωτικά υπήρξαν τα ποσοστά του J2US και στα γυναικεία κοινά, με τις Γυναίκες 15-44 να σημειώνουν μέσο όρο τηλεθέασης 22,4%. Το τέταρτο της ανακοίνωσης των νικητών σημείωσε τηλεθέαση 28,4% στο ίδιο κοινό.

Η επιτυχία του J2US αποτυπώθηκε και στα social media, με σχεδόν 10.000 tweets να αφορούν τον τελικό. Στοιχεία του OPEN, αναφέρουν ότι περισσότεροι από 80.000 τηλεθεατές συμμετείχαν στην live ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή.

Στο τέλος της εκπομπής ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι το συγκεντρωμένο πόσο από τους συμμετέχοντες του J2US και την παραγωγή, θα διατεθεί στη στήριξη δύο μεγάλων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Εκ του συνόλου 25.000 ευρώ θα διατεθούν για θερμοκοιτίδες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ 15.000 ευρώ θα διατεθούν για υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει