Ενημέρωση με ένα κλικ

Σε ανοδική πορεία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟPEN

Ανοδική πορεία παρουσιάζει στους πίνακες τηλεθέασης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, βγαίνοντας μπροστά στην ενημέρωση!

Με τα πολιτικά και διεθνή θέματα να αποτελούν τον πυρήνα της θεματολογίας του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, το κεντρικό δελτίο του OPEN με τη Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 9,2%, περνώντας μπροστά από τα δελτία των ΣΚΑΙ (8,8%), ΕΡΤ (5,9%) και Mega (5,8%).

Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά κατέγραψε στους αντρες 25-54 με μέσο όσο 11,2%, με τα δελτία των ΣΚΑΙ (10,9%), STAR (9,4%), Mega (5,5%) και ΕΡΤ (5%) να ακολουθούν.

Η νέα δυναμική κατεύθυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, βγάζει μπροστά το πολυπληθές και έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό του, με την ανανέωση να έχει αρχίσει να αποτυπώνεται δυναμικά και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More