Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιώργος Παπαδάκης: Τα πρώτα χρόνια, η καριέρα στη δημοσιογραφία και η γνωριμία με τη σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης το βράδυ της Δευτέρας (08/06).

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την καριέρα του,  το ξεκίνημά του στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Ο αδελφός μου, 5 χρόνια μεγαλύτερος, είχε έναν φίλο στη δημοσιογραφία. Από όλους τους φίλους του, εγώ εκείνον θαύμαζα. Δεν πίστευα ότι θα μπω στον χώρο της δημοσιογραφίας. Άλλωστε δεν είχα δυνατότητα για σπουδές. Σιγά σιγά, όταν μεγάλωσα, με πήρε κοντά του αυτός. Χτύπησα πόρτες και άνοιξαν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και σε ραδιόφωνο και σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Η πρώτη μου δουλειά στη δημοσιογραφία ήταν στο κρατικό ραδιόφωνο, έκανα και αποστολές και ρεπορτάζ, όλα τα έχω κάνει».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 18 κιλά και να κόψει το κάπνισμα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα. Με το πρώτο μνημόνιο ξανάρχισα το κάπνισμα. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου», είπε.

Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε πως, προερχόμενος από μια φτωχή οικογένεια, αναγκάστηκε να εργαστεί από την ηλικία των 12 ετών.

«Δουλεύω από 12 ετών, δεν θέλω να το κάνω μελό […] Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου, ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο, σε περίπτερο…», είπε.

«Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά», προσέθεσε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει