Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΟΣΠΕΡΤ: Μη γίνει Ημέρα Υποκρισίας η Ημέρα Υγείας

«Θα είμαστε όπως πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στη δημόσια υγεία»

Την αλληλεγγύη προς τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, εκφράζει η ΠΟΣΠΕΡΤ, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

«Την ώρα που γράφουμε αυτή την ανακοίνωση, γιατροί , νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, παρασκευαστές εργαστηρίων, υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό των ΔΗΜΟΣΙΩΝ νοσοκομείων μας, δίνουν σκληρή μάχη για να σώσουν κάποιον συγγενή μας, κάποιον φίλο, κάποιον συνάδελφο, κάποιον γνωστό μας.

Το κάνουν με αυτοθυσία κάτω από απαράδεκτες για την περίσταση συνθήκες εργασίας και νοσηλείας, χωρίς ουσιαστική στήριξη από το «επιτελικό κράτος» του κ. Μητσοτάκη, έχοντας να αντιμετωπίσουν εκτός από τις τεράστιες ελλείψεις σε ότι αφορά την προστασία τους, την υγιεινή των χώρων, την επάρκεια σε προσωπικό, των αναγκαίων μέσων για την άσκηση του λειτουργήματός τους και τις αυταρχικές διορισμένες διοικήσεις των νοσοκομείων, που τους βάζουν φίμωτρο ώστε να μην ακουστεί η φωνή τους και δει η κοινωνία την απόσταση που χωρίζει την πραγματικότητα από την κυβερνητική προπαγάνδα.

Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση και στους μαυραγορίτες της «ενημέρωσης» να μετατρέψουν την φετινή παγκόσμια ημέρα της υγείας σε εθνική ημέρα υποκρισίας και γι αυτό δηλώνουμε ότι θα είμαστε όπως πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στη δημόσια υγεία και προσυπογράφουμε τα δίκαια αιτήματά τους όπως τα έχουν εκφράσει από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες τους».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει