Ενημέρωση με ένα κλικ

OPEN: Έστειλε επιστολή στο ΕΣΡ για το βίντεο

«Προσφεύγουμε αυτοβούλως για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη από την παραλία της Θεσσαλονίκης»

Η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN «για όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη από την παραλία της Θεσσαλονίκης» ήρθε μέσω επιστολής στο ΕΣΡ και ανάρτησης του διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη.

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Μιχαλέλης αναφέρει πως ο σταθμός προσφεύγει στο ΕΣΡ, για τα όσα κακοηθέστατα έχουν αναφερθεί για την τηλεοπτική κάλυψη από την παραλία της Θεσσαλονίκης την περασμένη Δευτέρα και δηλώνει πως:

«Προφανώς και εστάλη στο ΕΣΡ όλο το υλικό».

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Μιχαλέλη:

…προφανως κάποιοι την Ενημερωση την αντιλαμβανονται ειτε ως αστειο, ειτε ως «σεναριο συνωμοσιας», ή ακομη κι ως πεδιο πολιτικης αντιπαραθεσης.

Επειδη ομως εμεις στις Ειδησεις του ΟΡΕΝ δεν την αντιλαμβανομαστε με κάποιον απο αυτους τους τροπους…
κι επειδη η ευθυνη μας απεναντι στους Πολιτες -ιδιως αυτο το διαστημα- πρεπει να ειναι ΑΠΟΛΥΤΗ, πριν απο λιγη ωρα εσταλη στο ΕΣΡ επιστολη. Προσφευγουμε αυτοβουλως για οσα κακοηθεστατα εχουν αναφερθει για την τηλεοπτικη καλυψη της περασμενης Δευτερας στη νεα παραλια της Θεσσαλονικης.

Διοτι το ΕΣΡ ειναι το μονο αρμοδιο να κρινει.

Και μετά…βλεπουμε!

(σ.σ: προφανως και εσταλη στο ΕΣΡ ολο το υλικο)

Δείτε την ανάρτηση:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει