Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΟΣΠΕΡΤ: Καλό ταξίδι σύντροφε Μανώλη

«Στ' αυτιά μας θα ακούγονται σαν βροντές οι ορμήνιες που μας έδινε»

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου, εξέδωσε η ΠΟΣΠΕΡΤ στο άκουσμα της είδησης πως «έφυγε» ο «πρώτος παρτιζάνος της Ευρώπης» εχθές 30 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Η καρδιά του αγωνιστή της αριστεράς Μανώλη Γλέζου σταμάτησε να χτυπά.

Ο Μανώλης Γλέζος μαζί με τον Λάκη Σάντα θα μείνουν στην ιστορία ως εκείνοι που έδειξαν σε όλους ότι φασισμός και πατριωτισμός δεν μπορούν να συνυπάρξουν, ως εκείνοι που με το παράδειγμά τους και την μετέπειτα στάση τους ακύρωσαν και ακυρώνουν το κίβδηλο κήρυγμα των “εθνικοφρόνων” του τότε και του σήμερα.

Στ’ αυτιά μας θα ακούγονται σαν βροντές οι ορμήνιες που μας έδινε μιλώντας στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen.

Τότε που άπειροι απο αγώνες και μάχες δίναμε τον δικό μας αγώνα εναντίον του “μαύρου” που επέβαλε όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και σε όλη την κοινωνία η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, αυτόν τον αγώνα που δεν σταμάτησε αλλά συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει το άδικο και για όσο κάποιοι θα βάζουν την κοινωνία στην πρέσα των συμφερόντων.

Ο Μανώλης Γλέζος ήταν συνέχεια στο πλευρό μας και μας έδινε πάντα κουράγιο και δύναμη για να προχωράμε μπροστά, χωρίς φόβο, αμφιβολία και ιδιοτέλεια, αλλά με ενότητα, με ανοιχτά μάτια και αυτιά για να βλέπουμε τον πόνο του λαού και να ακούμε μόνο τη φωνή του.

Καλό ταξίδι σύντροφε Μανώλη θα κρατήσουμε με σεβασμό τις παρακαταθήκες που μας άφησες και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όλα όσα πρόσφερες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει