Ενημέρωση με ένα κλικ

«Sport 24 Radio»: Έκλεισε ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός!

Μετά από πέντε χρόνια «ζωής» έκλεισε ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός Sport 24 Radio 103,3

Ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός «Sport 24 Radio 103,3», μετά από 5 χρόνια «ζωής» έκλεισε οριστικά και μάλιστα την είδηση την μετέδωσε «στον αέρα» ο ίδιος ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού.

Το Sport24 Radio άνοιξε τα μικρόφωνα του στις 12 Ιανουαρίου του 2015 και το «λουκέτο» έχει να κάνει και με την πανδημία του κορονοϊού που έχει πλήξει και τον κλάδο των ΜΜΕ.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός αποφάσισε άμεσα το λουκέτο λόγω και του κορονοϊού, αφού όπως είπε και ο Παντελής Διαμαντόπουλος, υπάρχει ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον.

Από σήμερα το βράδυ στις 00:00 το «Sport 24 Radio 103,3» θα παίζει μόνο μουσική.

Ο διευθυντής του σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος, ανακοίνωσε επισήμως και «ζωντανά», το κλείσιμο του, λέγοντας:

«Μπήκα λίγο για να σας τη χαλάσω. Το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού σταματάει. Καταλαβαίνουν όλοι τι ζούμε και τι περνάμε. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον μπροστά σε όλα αυτά που γίνονται. Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα. Ως σταθμός και ως εταιρία».

«Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική. Δεν υπάρχουν αντίο για εμάς. Να προσέχετε όλοι, σας αγαπάμε. Ο σταθμός σταματάει, δεν θα υπάρχει πρόγραμμα αθλητικό. Φιλιά πολλά», είπε σε ζωντανή μετάδοση ο διευθυντής του, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει