Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» το Playboy – Σταματάει η έντυπη έκδοσή του

Το διάσημο περιοδικό Playboy, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την έντυπη έκδοσή του λόγω του κορονοϊού.

Το περιοδικό της άνοιξης που θα είναι διαθέσιμο από αυτή την εβδομάδα θα είναι το τελευταίο του 2020.

Ο CEO της εταιρείας Playboy Enterprises, Μπεν Κον ανέφερε ότι η απόφαση να σταματήσουν την έντυπη έκδοση, ήταν στο τραπέζι σε εσωτερικές συσκέψεις για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά αναγκάστηκαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

«Καθώς γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα τα προβλήματα στην παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναγκαστήκαμε να επιταχύνουμε μια συζήτηση που είχαμε στο εσωτερικό της εταιρείας: πώς θα μεταμορφώσουμε την έντυπη αμερικανική έκδοση για να ταιριάζει με αυτό που ζητούν σήμερα οι πελάτες μας», έγραψε ο Κον.

«Θα μετακινηθούμε στο να προγραμματίσουμε την ψηφιακή έκδοση όλου του περιεχομένου – του Playboy Interview, του 20Q, του Playboy Advisor και φυσικά των φωτογραφιών των Playmate pictorials» πρόσθεσε.

Το 2016 το Playboy είχε πειραματιστεί με το να μην δημοσιεύει ολόγυμνες εικόνες γυναικών μετά την κυριαρχία της διαδικτυακής πορνογραφίας αλλά και την εκτίμηση ότι ένα πιο «σεμνό» περιοδικό θα ήταν πιο εύκολο να πουληθεί στους διαφημιστές και να βρίσκεται στα περίπτερα. Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2017 το Playboy ήρε την απόφασή του αυτή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει