Ενημέρωση με ένα κλικ

Documento: Η εφημερίδα «κατεβάζει ρολά»

Ο Κώστας Βαξεβάνης με ανάρτηση στο twitter ανακοίνωσε πως αναστέλλεται η έντυπη έκδοση του «Documento»

Η εφημερίδα «Documento», «κατεβάζει ρολά» στην έντυπη έκδοσή της, καθώς σύμφωνα, με ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, στο twitter αναστέλλεται από αυτήν την Κυριακή η έντυπη έκδοση της εφημερίδας.

Σύμφωνα με το tweet θα δίνεται δωρεάν σε όλους η ηλεκτρονική έκδοση του Documento.

Στην ανάρτησή του ιδιοκτήτη της εφημερίδας, αναφέρεται επίσης πως θα εφαρμόζεται τηλεργασία για τους εργαζομένους, ενώ κάθε πρωί θα αποστέλλεται ειδικό newsletter με πληροφόρηση αποκλειστικά για την πανδημία (με απλή εγγραφή).

Δείτε το tweet του Κώστα Βαξεβάνη:

Tην ίδια ώρα με τη μέθοδο της τηλεργασίας λειτουργεί τόσο η εφημερίδα «Documento» όσο και οι ιστοσελίδες «documentonews» και «koutipandoras», μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι τεχνολογικές εξελίξεις δίνουν σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα να δίνουμε την πληροφορία και να ενημερώνουμε υπεύθυνα χωρίς.. να θέτουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας σε κίνδυνο.

Όταν και εφόσον χρειαστεί θα είμαστε επιτόπου στο ρεπορτάζ, αν πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον.

Τις επόμενες μέρες, το Documento, θα ανακοινώσει και άλλες πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει για την απρόσκοπτη και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών.

Τις κρίσιμες ώρες που ζούμε, έχει σημασία η στάση ευθύνης του καθενός.

Για το Documento, παρότι είναι ιδιωτική επιχείρηση, στην ιεράρχηση των αξιών, η προστασία του πολίτη μέσω της υπεύθυνης ενημέρωσης προέχει του κέρδους.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την παρέχουμε τώρα που είναι ζωτικά αναγκαία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει