Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέος κανονισμός στον «Αθήνα 9,84» με 130 οργανικές θέσεις εργασίας

Τον νέο εσωτερικό κανονισμό υπηρεσιών της δημοτικής εταιρείας του «Αθήνα 9,84» ενέκρινε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα έχει ισχύ δέκα ετών. Σε αυτόν ορίζονται οι οργανικές θέσεις εργασίας με συμβάσεις αορίστου χρόνου το ανώτερο σε 130, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Συγκεκριμένα, από την καταγραφόμενη κατανομή των οργανικών θέσεων στη σημερινή δομή του ραδιοφωνικού σταθμού προκύπτει πως υπάρχουν συνολικά 92 θέσεις δημοσιογράφων, εργαζόμενοι και στελέχη μαζί, ενώ δίνεται και σε άλλες ειδικότητες η δυνατότητα για απασχόληση δημοσιογράφου.

Υπάρχουν μόλις επτά θέσεις ηχοληπτών, ενώ για τις άλλες ειδικότητες προγράμματος, τεχνικές ή διοικητικές, προβλέπονται λιγότερες θέσεις. Στον αριθμό των 130 οργανικών θέσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και οι ειδικοί σύμβουλοι της προέδρου.

Όσον αφορά το δημοσιογραφικό δυναμικό του «Αθήνα 9,84», οι περισσότερες οργανικές θέσεις, όπως είναι λογικό, υπάρχουν στη Διεύθυνση Ειδήσεων – Ενημέρωσης, συνολικά 50 δημοσιογράφοι. Άλλοι 6 απασχολούνται στο γραφείο Τύπου, ενώ υπάρχουν και άλλες 6 θέσεις στελεχών. Στη Διεύθυνση Προγράμματος υπάρχουν 12 δημοσιογράφοι, ενώ στην ιστοσελίδα και τη web TV καταγράφονται 2 ακόμη δημοσιογραφικές θέσεις.

Σύμφωνα πάντα με τον εσωτερικό κανονισμό, η εταιρεία μπορεί να απασχολεί έκτακτο προσωπικό για την κάλυψη των εργασιακών αναγκών της αλλά και να αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες συγκεκριμένο είδος, όπως, π.χ. εκπομπές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει