Σφοδρή επίθεση του Γιώργου Λιάγκα κατά του Λάκη Λαζόπουλου: «Αυτό που κάνει είναι αλητεία»
Ο παρουσιαστής απάντησε σε υψηλούς τόνους στις αναφορές του Λάκη Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», καλώντας τον μάλιστα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Σε ιδιαίτερα έντονο ύφος κινήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026. Αφορμή για τη νέα κόντρα αποτέλεσαν οι αναφορές του Λάκη Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το βράδυ της 13ης Μαΐου, οι οποίες προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του παρουσιαστή.
Ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε τη στάση του Λάκη Λαζόπουλου ως «αλητεία», υποστηρίζοντας πως ο δημιουργός παραποίησε τα λεγόμενά του. «Επειδή έχω βαρεθεί με τους κομπλεξικούς και τους εμμονικούς που με χτυπάνε στην τηλεόραση, οφείλω να απαντήσω. Χθες ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μία επίδειξη αλητείας, έκοψε και έραψε τις δηλώσεις μου για να εξυπηρετήσει ένα συγκεκριμένο αφήγημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, το αφήγημα αυτό τον παρουσιάζει εσφαλμένα ως υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τον κατηγορεί αδίκως ότι τοποθετήθηκε αρνητικά απέναντι στους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. «Το λέω ξεκάθαρα, είναι αλητεία και μακάρι να με μηνύσει για να πάμε στα δικαστήρια να το αποδείξω», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας πως δεν τον πτοούν τέτοιες πρακτικές.
Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια ειρωνική πρόταση προς όσους του ασκούν κριτική: «Υπάρχουν και άλλοι εμμονικοί απέναντί μου. Προτείνω να βρεθούν όλοι μαζί, να φτιάξουν έναν σύλλογο εμμονικών και κομπλεξικών, να κάνουν αρχαιρεσίες και να εκλέξουν διοίκηση. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα ήταν ένας εξαιρετικός ταμίας».