Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλά για το τηλεοπτικό τοπίο και τις αλλαγές στα κανάλια

Οι αποκαλύψεις της έμπειρης δημοσιογράφου για το μέλλον του Στούντιο 4, την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη και τις τηλεοπτικές μεταγραφές.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, προβαίνοντας σε μια αναλυτική τοποθέτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα, υπογράμμισε ότι οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, δηλώνοντας παράλληλα απόλυτα ικανοποιημένη από την παρούσα συνεργασία της και το κανάλι της.

Με αφορμή την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ έπειτα από μια διαδρομή 20 ετών, η κυρία Γραμμέλη στάθηκε στον συμβολισμό της στιγμής, επισημαίνοντας τον σεβασμό και τον επαγγελματισμό που διέπει τέτοιες λύσεις συνεργασιών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επικείμενη διαδοχή στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, τονίζοντας πως ο σταθμός έχει ήδη επιλέξει τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τα ηνία, παρά το γεγονός ότι οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα.

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος σχολίασε τη συνεργασία του Κώστα Τσουρού, επισημαίνοντας την εμπειρία του ίδιου και υπογραμμίζοντας ότι οι όποιες δυσκολίες στη φετινή πορεία μιας εκπομπής δεν αποτελούν το τέλος της διαδρομής ενός επαγγελματία. Δεν παρέλειψε, τέλος, να στείλει τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για το ευχάριστο γεγονός της γέννησης της κόρης της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com