Η Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με τον Σωτήρη Τσαφούλια στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;»
Μια ξεχωριστή διαδρομή στα Ψαρά και στην Αθήνα αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά του επιτυχημένου δημιουργού.
Η εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;» με τη Νίκη Λυμπεράκη έρχεται την Κυριακή 10/5 στις 17:20 στο MEGA με ένα αφιέρωμα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Η εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;» επικεντρώνεται αυτή τη φορά στον Σωτήρη Τσαφούλια, αναζητώντας τον άνθρωπο πίσω από τον καταξιωμένο δημιουργό μέσα από μια βιωματική διαδρομή.
Κεντρικό σημείο αναφοράς αποτελούν τα Ψαρά, ο τόπος όπου ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρίσκει καταφύγιο για την ψυχή του. Μέσα από διηγήσεις της αδελφής του, ξεδιπλώνονται άγνωστες και ευχάριστες ιστορίες από την παιδική τους ηλικία, ενώ ο στενός του φίλος και νυν δήμαρχος των Ψαρών φωτίζει τη διαχρονική σχέση του δημιουργού με το νησί.
Η διαδρομή συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μοιράζεται αναμνήσεις από τη γνωριμία τους, η οποία εξελίχθηκε σε μια ισχυρή φιλία και δημιουργική συνεργασία. Παράλληλα, μια επανένωση με παλιούς συμφοιτητές από το Λίβερπουλ φέρνει στο φως μια λιγότερο γνωστή πτυχή του Σωτήρη Τσαφούλια, που αφορά την ενασχόλησή του με τη στιχουργική και το τραγούδι. Το link για περισσότερες πληροφορίες είναι https://www.youtube.com/watch?v=_pE5mrvGb04.