Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά ανοιχτά για τη χημεία τους, τις φήμες περί ρήξης και το επαγγελματικό τους μέλλον.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno την Πέμπτη, όπου άνοιξε τα χαρτιά του στη Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Άρη Καβατζίκη στη συζήτηση, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν προχώρησαν σε μια επίσημη κοινή δήλωση, προκειμένου να διαψεύσουν τις φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ τους.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμούν να υποκρίνονται, τονίζοντας: «Δεν κάνουμε κάτι ψεύτικο. Κάνουμε ό,τι μας βγαίνει. Δεν είναι ότι σκεφτόμαστε να φάει ο ένας τον άλλον, αλλά ίσως οι χαρακτήρες και οι λογικές μας στη δουλειά να μην ταιριάζουν. Σε μια εκπομπή πρέπει πολλά πράγματα να κουμπώσουν, και για να συμβεί αυτό απαιτείται χρόνος και χημεία, στοιχεία που στην περίπτωσή μας δεν υπήρχαν σε όλα τα επίπεδα».
Παρά τις δυσκολίες, ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, επισημαίνοντας πως το κανάλι είναι ευχαριστημένο και ότι η εκπομπή έχει καταγράψει ημέρες με πολύ καλή πορεία. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εμφανίστηκε επιφυλακτικός: «Δεν νομίζω να είμαστε στην ίδια εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου του χρόνου. Πάντα αφήνω περιθώρια, καθώς δεν έχω εγώ τη διεύθυνση προγράμματος. Συζητάω όμορφα πράγματα και θα δούμε τι θα προκύψει».