Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι αποκαλύψεις του Ηλία Κόζα για την εμπειρία στη Eurovision και τη σχέση με τον Αγάθωνα

Ο γνωστός μουσικός θυμάται τις στιγμές με τον αείμνηστο ρεμπέτη και εξηγεί το παρασκήνιο της κοινής τους εμφάνισης στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Ηλίας Κόζας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι αποκαλύψεις του Ηλία Κόζα σχετικά με την ιστορική συμμετοχή των Koza Mostra στη Eurovision, αλλά και οι συγκινητικές αναφορές στην προσωπικότητα και την απώλεια του θρυλικού ρεμπέτη Αγάθωνα.

Ο καλλιτέχνης περιέγραψε τον Αγάθωνα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο, τονίζοντας πως αποτέλεσε μια πολυσχιδή προσωπικότητα, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως φίλος, αδελφός και πατρική φιγούρα για τα μέλη της μπάντας. Αναφερόμενος στην ιδέα της συνεργασίας τους στον διαγωνισμό, ο Ηλίας Κόζας εξήγησε πως η πρόταση για τη συμμετοχή του Αγάθωνα προέκυψε από την ανάγκη του να μην εμφανιστεί το συγκρότημα μόνο του, καθώς ήθελε να προσδώσει μια διαφορετική ταυτότητα στην παρουσία τους. «Χρειάστηκαν μόλις πέντε δευτερόλεπτα για να δεχθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε την οξυδέρκεια του Αγάθωνα, σημειώνοντας πως ο σπουδαίος μουσικός γνώριζε πολύ καλά τον χώρο και δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει την άποψή του, παρά τις όποιες αρνητικές κριτικές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com