Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Buongiorno

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες μίλησαν για τη νέα τους συνεργασία στο Παλλάς και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι στην εκπομπή Buongiorno, όπου παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη. Η συνέντευξη με θέμα την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Άρη Δαβαράκη επικεντρώθηκε στην πολυετή κοινή τους μουσική πορεία, τις σημαντικές συνεργασίες τους, αλλά και στην επερχόμενη παράσταση που ετοιμάζουν στον εμβληματικό χώρο του Παλλάς.

Κατά τη διάρκεια του φινάλε της εκπομπής, το κλίμα έγινε ιδιαίτερα θερμό, με τους καλεσμένους να εκφράζουν δημόσια τον θαυμασμό τους προς την παρουσιάστρια. Ο Άρης Δαβαράκης απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι θαυμαστής της, εξυμνώντας την ομορφιά της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία υπογράμμισε τον συμπαθή χαρακτήρα της παρουσιάστριας, αναφέροντας πως παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, η προσωπικότητα της Φαίης Σκορδά την κέρδισε, τόσο εντός όσο και εκτός τηλεοπτικού πλατό. Η παρουσιάστρια, εμφανώς κολακευμένη από τα σχόλια, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για τα τιμητικά τους λόγια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com