Η Σία Κοσιώνη για το διαζύγιο του Βασίλη Παπαδρόσου με τον ΣΚΑΪ
Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αναφορά της στην εξέλιξη της κοινωνίας και στις δυσκολίες του 2026.
Η Σία Κοσιώνη για το διαζύγιο του Βασίλη Παπαδρόσου με τον ΣΚΑΪ μίλησε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου της. Η παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον σταθμό του Φαλήρου, καθώς και τη δική της σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, η ίδια επέλεξε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους. Όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για περισσότερες λεπτομέρειες, απάντησε με χαμόγελο: «Όχι, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ».
Στη συνέχεια, η έμπειρη δημοσιογράφος τοποθετήθηκε ευρύτερα για τα κοινωνικά δρώμενα, επισημαίνοντας: «Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση αν η κοινωνία εξελίσσεται και κάνουμε βήματα μπροστά ή πίσω. Πάντα έτσι προοδεύουν όμως οι κοινωνίες, κάνουν λίγα βήματα πίσω για να πάρουν φόρα και να φύγουν προς τα εμπρός».
Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η Σία Κοσιώνη δεν παρέλειψε να αναφερθεί με δόση χιούμορ στην προσωπική της κατάσταση και στις προκλήσεις της χρονιάς: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Λίγο βραχνιασμένη πάλι, όπως βλέπετε. Το 2026 είναι πολύ κακιασμένο, τα ‘χουμε πει αυτά».