Ενημέρωση με ένα κλικ

Η εξομολόγηση της Όλιας Λαζαρίδου για τον χρόνο και τις ανθρώπινες σχέσεις

Η καταξιωμένη ηθοποιός μιλά για τα μαθήματα που πήρε μέσα από τα λάθη της και την αξία της επιμονής στην καθημερινότητα.

Η Όλια Λαζαρίδου βρέθηκε την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ, όπου τη φιλοξένησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Με αφορμή τη φετινή θεατρική της δραστηριότητα, η σπουδαία ηθοποιός μοιράστηκε προσωπικές της σκέψεις για τον χρόνο, την εξέλιξη των διαπροσωπικών σχέσεων και τα διδάγματα που αποκόμισε μέσα από την εμπειρία της, θέτοντας ως κεντρικό άξονα την έννοια του χρόνου ως την απόλυτη πολυτέλεια στις μέρες μας.

Η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την τωρινή φάση της ζωής της, παραδεχόμενη ότι στο παρελθόν δεν είχε την απαιτούμενη καθαρότητα για να εκτιμήσει την ουσία των πραγμάτων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, σε νεότερη ηλικία ήταν υπερβολικά απασχολημένη με τη δημιουργία, χωρίς να αφιερώνει χρόνο στην παρατήρηση. Σήμερα, έχοντας πλέον βιωμένο χρόνο, αναγνωρίζει ότι τόσο η βαθιά δουλειά στο θέατρο όσο και οι ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν χρόνο, ο οποίος αποτελεί πλέον σπάνιο αγαθό.

Επιπλέον, η Όλια Λαζαρίδου αναφέρθηκε στις αλλαγές που επήλθαν στον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις σχέσεις, ύστερα από μια διαδρομή γεμάτη λάθη και αστοχίες. Κατέληξε στο συμπέρασμα πως η στάση απέναντι στους ανθρώπους πρέπει να είναι διαφορετική από ό,τι πίστευε παλαιότερα, τονίζοντας ότι η επιμονή αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αξίες για τη διατήρηση των σχέσεων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com