Η πρόταση της Δήμητρας Ματσούκα για την επιστροφή του Ρένου Χαραλαμπίδη και το νέο του κινηματογραφικό στοίχημα
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκαλύπτει τα σχέδιά του, το ενδεχόμενο τηλεοπτικής επανένωσης με τη συμπρωταγωνίστριά του και το ρηξικέλευθο πείραμα για τη νέα του ταινία.
Η πρόταση της Δήμητρας Ματσούκα για την επιστροφή του Ρένου Χαραλαμπίδη βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την πρόσφατη εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό, στο πλατό του ΑΝΤ1. Με αφορμή τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του νέου YFSF, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την καλλιτεχνική του πορεία και τα νέα του επαγγελματικά βήματα.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η Δήμητρα Ματσούκα έχει προτείνει μια σύγχρονη αναβίωση του εμβληματικού διδύμου από τη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», διερευνώντας τι θα μπορούσε να απασχολεί σήμερα το ζευγάρι της Γωγώς και του Θανάση. Αν και ο ίδιος αναγνωρίζει τη δημιουργικότητα της ιδέας, σημειώνει πως προτεραιότητά του είναι η εξεύρεση ενός ρόλου που να εκφράζει την τωρινή του ηλικιακή φάση στην ελληνική τηλεόραση.
Παράλληλα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης διανύει μια δημιουργική περίοδο, καθώς η ταινία του «Νυχτερινός εκφωνητής» προβάλλεται για τρίτο καλοκαίρι στα θερινά σινεμά. Εν όψει της νέας του ταινίας, μιας κωμωδίας με τίτλο «Το κλασικό αριστούργημα» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα, ο σκηνοθέτης επιχειρεί ένα πρωτότυπο «κινηματογραφικό πείραμα». Συγκεκριμένα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει 20 δοκιμαστικές προβολές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό να έρθει σε άμεση επαφή με το κοινό και να λάβει πολύτιμα σχόλια που θα τον βοηθήσουν στις τελικές διορθώσεις του μοντάζ.