Η Αφροδίτη Γραμμέλη μιλά για την τηλεοπτική σεζόν και τα νούμερα τηλεθέασης
Η έμπειρη δημοσιογράφος αναλύει την κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση, υπογραμμίζοντας ότι η επαγγελματική συνέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από τα νούμερα τηλεθέασης.
Την αποτίμησή της για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η δημοσιογράφος εστίασε στις χαμηλές επιδόσεις της τηλεθέασης φέτος, τονίζοντας ότι η επαγγελματική συνέπεια είναι αυτή που τελικά αφήνει το αποτύπωμά της.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η ποιότητα του περιεχομένου δεν αντικατοπτρίζεται πάντα στους αριθμούς. «Πιστεύω ότι φέτος με τα νούμερα κάτι γίνεται. Βλέπουμε ότι όλοι είμαστε πολύ χαμηλά. Δεν θεωρώ ότι το περιεχόμενο απαραιτήτως αντικατοπτρίζεται στους αριθμούς», επεσήμανε, συγκρίνοντας την κατάσταση με το σχολείο, όπου κάποιος μπορεί να νιώθει ότι ο βαθμός τον αδικεί. Σύμφωνα με την ίδια, ο επαγγελματισμός κρίνεται από τον σεβασμό προς τους συναδέλφους και την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Παράλληλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στην ανάγκη για ανανέωση της τηλεοπτικής θεματολογίας. Σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις της με την κυρία Καραβοκύρη, εξέφρασε τη διαφωνία της με τα τηλεοπτικά project που επικεντρώνονται αποκλειστικά σε ένα φύλο. «Δεν με ενδιαφέρει να το βλέπω μονόπατα, δηλαδή τι λένε οι γυναίκες για κάτι που συμβαίνει. Θέλω να ακούσω και τους άντρες, αυτό που έχω ανάγκη να ακούσω περισσότερο στην τηλεόραση και μου λείπει είναι νέοι. Νέες απόψεις, μου λείπουν οι νέοι άνθρωποι», κατέληξε η δημοσιογράφος.