Ενημέρωση με ένα κλικ

Γυναίκες στο επίκεντρο της εκπομπής “Στην αγκαλιά του Φάνη”

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο STAN καλεσμένοι του Φάνη Λαμπρόπουλου σε μια βραδιά αποκαλύψεων και μουσικής.

Το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής “Στην αγκαλιά του Φάνη”, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στις 23.40 στον ΣΚΑΪ, είναι αφιερωμένο στις γυναίκες, παρά την αντρική του υπόθεση. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος υποδέχεται δύο ξεχωριστούς καλεσμένους, τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον STAN, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις και προσωπικές εξομολογήσεις.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, γνωστός για την πολυετή πορεία του και την επιλεκτικότητά του, θα μοιραστεί με τον παρουσιαστή άγνωστες πτυχές της ζωής του. Θα μιλήσει για την εμπειρία του συμμετέχοντας στην ταινία “Καποδίστριας” του Γιάννη Σμαραγδή, όπου ενσάρκωσε τον ρόλο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Επίσης, θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απομόνωση στο Καϊμακτσαλάν για έξι μήνες, μετά την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, κάνοντας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο STAN, πέρα από τις δικές του επιτυχημένες ερμηνείες, έχει υπογράψει στίχους και μουσική για πολλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Στη συζήτηση με τον Φάνη Λαμπρόπουλο, θα αναφερθεί στις συνεργασίες του, θα αποκαλύψει για ποιον καλλιτέχνη είχε γράψει αρχικά το τραγούδι “Παράξενο παιδί”, και θα μιλήσει για την κοινή αισθητική που τον συνδέει με τον παρουσιαστή. Θα μοιραστεί επίσης τα συναισθήματά του από τη γνωριμία με τη σύζυγό του.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο STAN θα πάρει το μικρόφωνο και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο του τραγούδι “Μαζί στον Παράδεισο”, το οποίο κυκλοφορεί στις 13 Φεβρουαρίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού είναι δικές του δημιουργίες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com