Χρήστος Φερεντίνος: Η εξομολόγηση για τη μοναξιά και τον «σωτήρα» σκύλο μετά τον χωρισμό
Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα, το σοκ της μοναξιάς και τη σημασία του κατοικίδιου στη ζωή του.
Ο Χρήστος Φερεντίνος, καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές της προσωπικής του ζωής μετά τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα ήταν μια δύσκολη διαδικασία. “Όλα συνηθίζονται και ξεσυνηθίζονται,” ανέφερε, περιγράφοντας το αρχικό σοκ της μοναξιάς. “Όταν έμεινα τελείως μόνος ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Είναι ένα σοκ, σοκάρεσαι. Δηλαδή γυρνάς, κοιτάς το σπίτι και… σε σώζει ο σκύλος.”
Σε αυτό το σημείο, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σκύλο του, τον Λόρυ, ο οποίος, όπως είπε, είναι πλέον αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας. “Ο Λόρυ είναι πια μέλος της οικογένειας κανονικά, ενώ πριν ήταν η μαμά του. Πάντα υπήρχε ένα σκυλάκι μες στο σπίτι και είναι μια παρηγοριά. Στην αρχή, όμως, όντως με δυσκόλεψε για ένα διάστημα αλλά μετά συνήθισα και έλεγα… τι ωραία που είμαι.”
Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής τόνισε ότι η προσαρμογή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον χαρακτήρα του καθενός. “Υπάρχουν στάδια που στην αρχή δυσκολεύεσαι, αλλά μετά αυτό το γυρνάς. Έχει να κάνει βέβαια και με το τι χαρακτήρας είσαι, ανάλογα πως λειτουργείς,” δήλωσε. “Εγώ είχα και πολλούς φίλους που έρχονταν συνέχεια στο σπίτι, μαζευόμασταν και ενώ πέρασα ένα διάστημα δύσκολο, μετά το άλλαξα το κλίμα. Θα έλεγα πως καλομαθαίνει ένας άνθρωπος στη μοναξιά, είναι ωραία η μοναξιά.”
