Ενημέρωση με ένα κλικ

Χριστίνα Βίδου: “Το δελτίο είναι πιο στημένο από εκπομπή – Είμαι αυθόρμητη”

Η δημοσιογράφος μιλάει για την τηλεθέαση, τους ηθοποιούς στην παρουσίαση εκπομπών και τον επαγγελματικό της προσανατολισμό.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου, μιλώντας σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφέρθηκε στις προκλήσεις της τηλεοπτικής παραγωγής, τα νούμερα τηλεθέασης και τη συμμετοχή ηθοποιών στην παρουσίαση εκπομπών. “Το δελτίο είναι πιο στημένο, απ’ ό,τι μια εκπομπή”, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη δική της αυθόρμητη προσέγγιση. “Εγώ είμαι αυθόρμητη και εκτονώνεται η ενέργειά μου στην εκπομπή”, πρόσθεσε.

Σχετικά με το ζήτημα των ηθοποιών που αναλαμβάνουν ρόλους παρουσιαστών, η κυρία Βίδου εξέφρασε την άποψή της: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές. Όλοι πρέπει να δοκιμαζόμαστε και τίποτα δεν πρέπει να είναι κλειστό”.

Αν και παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, η Χριστίνα Βίδου διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να δεχτεί να κριθεί αποκλειστικά από αυτά. “Επαγγελματικά πορεύομαι με στόχο το σήμερα”, ανέφερε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συμμετοχή σε εκπομπή infotainment, χωρίς να δίνει οριστική απάντηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com