Ενημέρωση με ένα κλικ

Η τούμπα του Σάκη Ρουβά την ώρα που βγαίνει στη σκηνή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς έδωσε άθελα του ένα ακόμα βιντεάκι για τα social media την στιγμή που “τρώει μια τούμπα” την ώρα που βγαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, ο Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει στη σκηνή, στο άνοιγμα της συναυλίας του στο θέατρο Άλσος και ξαφνικά παραπατά και  πέφτει, με τον ίδιο να στηρίζεται άμεσα στα χέρια του και να αποφεύγει το χτύπημα.

Η τούμπα του Σάκη Ρουβά πάνω στη σκηνή – Πώς αντιμετώπισε το απρόοπτο  συμβάν - Newsbeast

Ο τραγουδιστής σηκώθηκε σχεδόν αστραπιαία, και γύρισε προς το σημείο όπου παραπάτησε, θέλοντας να δει πως συνέβη αυτό ενώ αμέσως μετά έστρεψε το βλέμμα του στο κοινό του, και ξεκίνησε το πρόγραμμα του όπως πάντα χαμογελαστός.

Το βίντεο αναρτήθηκε από θαυμάστρια του Σάκης Ρουβά που παρακολούθησε τη συναυλία του τραγουδιστή, με την ίδια να αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Όταν είσαι ο Σάκης, το κουκλάκι, και σε ματιάζουν!

@eparel

Όταν είσαι ο Σάκης το κουκλάκι και σε ματιάζουν! Sorry for the video! 😁 We love @Sakis Rouvas ! 🥰 #rouvitsaforever❤️ #rouvitsa #sakisrouvas #sakis #rouvas #rouvascyprus #greeksingers

♬ original sound – eparel

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει