Ενημέρωση με ένα κλικ

Μεταγραφή “βόμβα”: Αφήνει ΣΚΑΙ και πάει στην ΕΡΤ

Ακόμα ένα πρόσωπο αποχωρεί φέτος από τον ΣΚΑΪ. Μετά την Ελενα Παπαδημητρίου, την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Ξενοφώντα Σκιντζή που αποτελούν πλέον παρελθόν από το κανάλι του Νέου Φαλήρου, ακόμα ένα πρόσωπο προστίθεται στον κατάλογο. Ο λόγος για τον Απόστολο Μαγγηριάδη που φεύγει από το Νέο Φάληρο με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Ο δημοσιογράφος που το καλοκαίρι είχε πιο ενεργό ρόλο στο κανάλι με τις αντικαταστάσεις είναι το πρόσωπο που παίρνει τη θέση του Ηλία Σιακαντάρη στα δελτία του ΣΚ και από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης αλλά για Παρασκευή Σάββατο Κυριακή υιοθετώντας το μοντέλο που ξεκίνησε πρώτο το MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς ο Γιώργος Κουβαράς με δελτία και εκπομπές αναλαμβάνει μεγάλο φόρτο εργασίας αν και μειώνεται σε διάρκεια το κεντρικό δελτίο.

Όσο για τον Σιακαντάρη θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (tinasmess.gr)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει