Ενημέρωση με ένα κλικ

Τηλεοπτική μεταγραφή – Άφησε τον Σαββίδη, πήγε στον Μαρινάκη

Στον Όμιλο Μαρινάκη μετακινήθηκε ο έμπειρος οικονομικός συντάκτης Αργύρης Καλογερόπουλος. Ο δημοσιογράφος είχε παραιτηθεί από το «ανοιχτό κανάλι» πριν δύο μήνες και βρισκόταν σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης.

Μερικές εβδομάδες μετά την αποχώρηση του από το κανάλι-Σαββίδη, ο δημοσιογράφος επέλεξε να κλείσει συμφωνία με τον Όμιλο Μαρινάκη και συγκεκριμένα με το κανάλι One, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει μπει δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη στο δυναμικό του τη δημοσιογράφο Μάιρα Μπάρμπα, αλλά και τον έμπειρο παρουσιαστή Γιάννη Μούτσο.

Ο Αργύρης Καλογερόπουλος έχει εργαστεί στον Alpha, αλλά και στον ΣΚΑΙ, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο οικονομικό ρεπορτάζ και ειδικά στο ενεργειακό. Ένα ρεπορτάζ που αν μη τι άλλο έχει μεγάλη ζήτηση λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι ιθύνοντες του σταθμού επέλεξαν να του δώσουν θέση «κλειδί» στο ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έχει ήδη αναλάβει την αρχισυνταξία των δελτίων του One.

 

Γράφει “Ο Σανός”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει