Ενημέρωση με ένα κλικ

Πουλάει ή δεν πουλάει το OPEN ο Σαββίδης – Θα συνεχίσει να επενδύει σε ΜΜΕ;

Δεκάδες σενάρια έρχονται στην επιφάνεια της δημοσιότητας εδώ και αρκετούς μήνες, τα οποία κάνουν λόγο για πώληση του Open και αποεπένδυση του Ιβάν Σαββίδη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο ελληνορωσικής καταγωγής επιχειρηματίας έχει στην κατοχή του τον τηλεοπτικό σταθμό Open, καθώς και τα πόρταλ imerisia.gr και ethnos.gr, ενώ στην φαρέτρα του φέρεται να έχει και το γνωστό αθλητικό σάιτ sdna.gr, κάτι, φυσικά, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ από τον Όμιλο .

Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια πώλησης του καναλιού και των υπόλοιπων μέσων δίνουν και παίρνουν εδώ και χρόνια.  Την μια αγοράζει το κανάλι ο Νίκος Κοκλώνης, την άλλη μπουκάρει με χρήμα ο Μελισσανίδης. Φυσικά, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Τώρα, δημοσίευμα που φιλοξενείται στο “iefimerida” κάνει λόγο για απευθείας διαπραγμάτευση του Ιβάν Σαββίδη με τους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενακη με το τίμημα να κυμαίνεται εξαιρετικά χαμηλά πέριξ των 7 έως 12 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του site αναφέρει: Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Οpen και των ενημερωτικών sites imerisia.gr και ethnos.gr από τον Ιβάν Σαββίδη βρίσκονται οι εφοπλιστές Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι ο ελληνορωσικής καταγωγής επιχειρηματίας όχι μόνο δεν πουλάει το κανάλι, αλλά έχει στόχο να το ενισχύσει την επόμενη σεζόν. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που στο έμψυχο δυναμικό του καναλιού έχει προστεθεί και το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ο Γιάννης Λάτσιος.

 

Υπογράφει ο “Σανός”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει