Ενημέρωση με ένα κλικ

Αφιέρωμα: Το νέο πρόγραμμα του ALPHA 96,5 είναι εδώ και “μιλάει” στο ARTHRO

O Ραδιοφωνικός Σταθμός της Θεσσαλονίκης, αλλάζει, με νέο διευθυντή προγράμματος, τον Άγγελο Γαβρή και με πολλά νέα πρόσωπα φιλοδοξεί να γίνει το νέο μεγάλο ραδιόφωνο της πόλης!

Είναι γεγονός πως όταν στο ραδιόφωνο συντελούνται αλλαγές, οι αλλαγές αυτές συνήθως περνούν “στα ψιλά”. Αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη φορά, στην περίπτωση του ALPHA 96,5 αφού εδώ μιλάμε για κάτι καινούργιο, με φρέσκιες ιδέες και με όρεξη να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στα “ερτζιανά” της Θεσσαλονίκης,

Από το Γενάρη του 2022, την διεύθυνση προγράμματος την έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος και γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της συμπρωτεύουσας, Γαβρής Άγγελος, ενώ πλαισίωσε το νέο πρόγραμμα με στόχο το ραδιόφωνο να έχει ανοδική πορεία και να προσφέρει το κάτι διαφορετικό σε μια πόλη που .. επαναλαμβάνεται συχνά. Ιnfotainment χαρακτήρας με εξαιρετική Playlist επιτυχιών ξένων-ελληνικών και συνεργασίες που πρόκειται να σας εκπλήξουν. Προσδεθείτε λοιπόν καθώς σήμερα, στο ARTHRO μας παρουσιάζονται άπαντες:

  • Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-11.00 ALPHA ΠΡΩΙΝΟ με τον Άγγελο Γαβρή και την Λυδία Κοκκινα

Άγγελος Γαβρής

“Είμαι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός εδώ και 16 χρόνια με αδιάλειπτη παρουσία στα ΜΜΕ και με πολύ αγάπη για την έννοια: “Ραδιόφωνο” και την ουσία της δημοσιογραφίας, την αλήθεια, την πολυφωνία, το πάθος για την είδηση… Όταν αυτό συνδυάζεται με το πάθος για τη μουσική και αντιληφθεί κανείς πως το ραδιόφωνο δεν αποκλειστικά μέσω ψυχαγωγίας μα μέσο συντροφιάς για εκατομμύρια συνανθρώπους μας, τότε κάτι καλό γίνεται στον χώρο που καταθέτουμε καθημερινά την ψυχή μας. Στην εκπομπή ALPHA ΠΡΩΙΝΟ θα ενημερωθείτε, θα ακούσετε συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας, πολιτικούς και μαζί θα κάνουμε την ενημέρωση, διασκέδαση όταν χρειάζεται και απαιτείται, ενώ θα βγάλουμε τον “μεγεθυντικό φακό” για να παρουσιάσουμε την αλήθεια όπως είναι σε κάθε περίπτωση. Είμαι περήφανος ως Διευθυντής Προγράμματος για όλα αυτά που ακούτε και για αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, απλώς, “κολλήστε” τους δέκτες σας στους 96.5 καθημερινά όλη μέρα!”

Λυδία Κοκκινά 

Είμαι η Λυδία Κοκκινά, είμαι δημοσιογράφος, και κάθε πρωί από τις 8 ξυπνάμε τη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Άγγελο Γαβρή, μέσα από τη ραδιοφωνική μας εκπομπή Alpha πρωινό! Πέρα από το ραδιόφωνο, ίσως με πετύχεις σε γήπεδα μπάσκετ να κάθομαι στο τραπέζι της γραμματείας και να υπολογίζω σκορ και φάουλ, αλλά θα με πετύχεις και πίσω από την επικοινωνία γνωστών brands της πόλης. Με το ραδιόφωνο είμαι ερωτευμένη, γιατί μέσα από αυτό γίνομαι δημιουργική και αναπτύσσω μια ειλικρινή, αληθινή και αυθεντική σχέση επικοινωνίας με τον κόσμο, που θεωρώ ότι δεν μπορείς να βρεις σε αυτόν τον βαθμό σε κανένα άλλο μέσο! Σας περιμένουμε στην παρέα μας Δευτέρα έως Παρασκευή  8 με 11 στο πιο νόστιμο πρωινό της πόλης!

  • ALPHA BRUNCH Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-13.00 με την Ελίνα Τουκουσμπαλίδου

Ελίνα Τουκουσμπαλίδου

“Αθεράπευτα ρεπορταζιακή, ψυχαγωγικά ενημερωτική. Η εκπομπή Alpha Brunch με την Ελίνα Τουκουσπαλίδου είναι το δεκατιανό γεύμα που χρειάζεστε -και γευστική αλλά και θρεπτική- αφού συνδυάζει την ενημέρωση με το lifestyle. Σερβίρεται ζεστή καθημερινά 11.00-13.00 με πλούσια ατζέντα, σπαρταριστές συνεντεύξεις και απολαυστικές μουσικές επιλογές δια χειρός Ελίνας. Bon appetit!”

  • Δευτέρα-Παρασκευή 13.00-15.00 SOCIAL BOYS με τον Δημήτρη Γαλανίδη και τον Θοδωρή Βαθιώτη

ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ALPHA 96.5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕ! | Θessaloniki Life

“Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, με πλούσια παρουσία σε ΜΜΕ και άνθρωπος της πόλης, Δημήτρης Γαλανίδης είναι καθημερινά μαζί σας σε ένα δίδυμο τόσο αταίριαστα ταιριαστό που σπάει τις ισορροπίες και συνεχίζει στον δρόμο της επιτυχημένης μεσημεριανής ζώνης του ALPHA 96,5 FM 13.00-15.00”

Θοδωρής Βαθιώτης 

Vathiotis - YouTube

“Εμπειρια πανω στον χώρο τον social media πανω από 4,5 χρόνια,ενώ έχει υπάρξει εισηγητής σε σεμιναρια κολλεγίων πανω στο θεμα «marketing & social medial» καθώς έχει υπάρξει και παρουσιαστής μεγάλων events πχ(Waterboom Festival,Glow city,Gameathlon,2310music Festival) τον ξεχωρίζει το humor του και ο αυθορμητισμός του,συνολικός αριθμός ιντερνετικών ακόλουθων 264.000χιλ”

  • Δευτέρα-Παρασκευή 15.00-17.00 “AYTEΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ” με την ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΟΛΙΟΒΕΤΑ και την ΕΛΕΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΚΗ 

 

 

“Η Βιολέτα και η Έλενα θα κάνουν εκπομπή;; Πω….αυτές μας έλειπαν!
Η Έλενα Ταμπουράκη και η Βιολέτα Κολιοβέτα ήρθαν για να αλλάξουν τα μεσημέρια σας με τη πιο διαδραστική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου. Καθημερινά ανεβαίνουν juicy ερωτήματα στο Instagram της εκπομπής: «autesmaseleipan» και οι δικές σας ανώνυμες απαντήσεις σχολιάζονται στον αέρα!!!
Μια εκπομπή με πολλή συζήτηση, γέλιο, μουσική και θετική ενέργεια που θα σας συναρπάσει.
Αυτές μας έλειπαν, Δευτέρα με Παρασκευή 15:00 – 17:00 στον Alpha 96.5″

 

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 17.00-18.00 “ONE MAN SHOW” με τον Νίκο Ναούμ

Νίκος Ναούμ:

“Σας καλωσορίζω στην εκπομπή One man show, από τις 17.00 εως και τις 18.00, Δευτέρα με Παρασκευή. Αποφασίσαμε να ονομάσουμε έτσι την εκπομπή διότι θέλαμε να δώσουμε κάτι ανατρεπτικό για τα δεδομένα του ραδιοφώνου. Για μένα το ραδιόφωνο είναι παρέα και ένας τρόπος ενημέρωσης. Η καθημερινότητα μας είναι, πλέον, τόσο άγρια που έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε από αυτήν. Να ακούσουμε την μουσική μας και να ακούσουμε κάτι το διαφορετικό. Για αυτό δημιουργήσαμε, στο νέο πρόγραμμα του alpha 96,5 την συγκεκριμένη εκπομπή με θεματικές που αφορούν την γυναίκα και τον άντρα. Μείνετε συντονισμένοι για πολλές εκπλήξεις.”

  • Δευτέρα-Παρασκευή 18.00-20.00 “ΝΤΑΜΕΣ ΚΟΥΠΕΣ” με την Ζήνα-Μαρία Θωμά και την Βάλια Οικονόμου 

Βάλια Οικονόμου

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το gaming, τη δημιουργική γραφή, παρακολουθώ ποδόσφαιρο,  παίζω μπάντμιντον, μπάσκετ και πιάνο. Λατρεύω τη μουσική, το graphic design, και τη μαγειρική. Μεγάλωσα με ένα ραδιόφωνο πάντα ανοιχτό στο σπίτι, ήταν κάτι που μου πέρασαν οι γονείς μου με πολλή αγάπη. Ηχογραφούσα συνεχώς κασέτες με τους αγαπημένους μου παραγωγούς. Με μότο μου πως κάνουμε τέχνη για την ψυχή μας προσπαθούμε καθημερινά μέσα απ’ το μικρόφωνο να χαρίσουμε χαμόγελα, γέλιο και να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο.

 

Ζήνα Θωμά: 

 

“Ειμαι η Ζηνα θωμα έχω σπουδάσει μαγειρική τέχνη , Ζαχαροπλαστική και Διαιτολογια – Διατροφολόγια . Έμπνευση αποτελούν για μένα οι Τέχνες με ιδιαίτερη αδυναμία στην ζωγραφική.
Στόχος μου είναι η βελτίωση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας των ανθρώπων. Ετσι αναπτύχθηκε το πάθος μου για την ψυχολογία καθώς συνδέεται άμεσα με την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.
Το ραδιόφωνο για μένα είναι μορφή επικοινωνίας ,διασκέδασης αλλά και ψυχαγωγίας!! Το νεο προγραμμα μας έχει σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα , προσφέροντας ταυτόχρονα όπλα για να το καταφέρουμε . Νόστιμες και υγιεινές συνταγές , συμβουλές καλής διατροφής , ‘τροφή για σκέψη’ , έρευνες και τέχνη ως μορφή θεραπείας και εξέλιξης . Φορτισμένες με θετική ενέργεια εγώ κ η ντάμα μου αφήνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας ελπίζοντας ότι θα συμβάλει στο χαμόγελο κάποιου.”

 

  • Δευτέρα-Παρασκευή 20.00-21.00 “SK.APE Radio Show” με τον Στέφανο Φέξη την Κωνσταντίνα Ζάχου και την Βίκυ Προκάκη

 

Είμαι ο Στέφανος Φέξης και παρέα με την Κωνσταντίνα Ζάχου και την Βίκυ Προκάκη θα ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινότητα κάθε βράδυ στις 20:00, στο ολοκαίνουργιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha 96,5  με την εκπομπή SK Ape Radio Show!!!

 

  • Δευτέρα-Παρασκευή 21.00-22.00 “ΤΟP 15 της Εβδομάδας” με την Σοφία Στεφανίδου

 

Σοφία Στεφανίδου:

“Είμαι η Σοφία Στεφανίδου κι είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά. Ανέκαθεν λάτρευα το ραδιόφωνο οπότε χαίρομαι ιδιαιτέρως που υπάρχει τώρα στη Θεσσαλονίκη ένας ξεχωριστός σταθμός όπως ο Alpha 96,5  μέσω του οποίου μπορεί κάποιος τόσο να ενημερωθεί για ό,τι νεότερο συμβαίνει αλλά και να διασκεδάσει με ελληνικά και ξένα τραγούδια. Η διασκέδαση ,μάλιστα, αποτελεί και το χαρακτηριστικό της δικής μου εκπομπής καθώς 21.00-22.00 παρουσιάζω τα 15 δημοφιλέστερα τραγούδια της εβδομάδας οπότε καταλαβαίνετε..μια ώρα μόνο επιτυχίες!!!”

  • Δευτέρα – Παρασκευή 22.00-00.00 Non Stop επιτυχίες by Dj Nikolas Chatzis 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

  • ALPHA WEEKENDS

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10.00-12.00 “ALPHA WEEKEND με τον Φίλιππο Χαραλαμπίδη”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

“Oνομάζομαι Φίλιππος Χαραλαμπίδης και είμαι δημοσιογράφος- ραδιοφωνικός παραγωγός και με ακούτε κάθε σαββατοκύριακο στον Alpha 96,5 10:00-12:00.
Από μικρή ηλικία μου έλεγαν πως η φωνή μου είναι ραδιοφωνική και επειδή αγαπώ την μουσική, έτσι λοιπόν μπήκε το μικρόβιο να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο είναι ένας μαγικός κόσμος που όταν πατάω το πόδι μου στο studio και ετοιμάζομαι να μιλήσω στο μικρόφωνο, ξεχνώ τα πάντα όπως νεύρα, θυμό, άγχος και αυτομάτως η διάθεση μου ανεβαίνει ψηλά, νιώθω μια απεριόριστη χαρά την οποία θέλω να μεταδώσω. Σ ́ αυτό βέβαια συμβάλλει τόσο οι μουσικές επιλογές, όσο και η άμεση
επικοινωνία με τους ακροατές. Η μουσική από την άλλη σε ταξιδεύει, σε διασκεδάζει αλλά και σε πoναει σε περιόδους χωρισμού και λύπης. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα βρεις στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha 96,5, δηλαδή εκπομπές με ενημέρωση, επικαιρότητα, ψυχαγωγία και ωραίες μουσικές επιλογές.
Συντονίσου και έλα και εσύ στην παρέα μας!!! ”

  • Κάθε Σάββατο και Κυριακή 20.00-21.00 Κλειδαρότρυπα podcast by ALPHA” με την Μαρίλη Μπουφίδου και την Μαίρη Παππά – Νοβακίδου 

“Είμαι η Μαριλη Μπουφίδου, είμαι δημοσιογράφος καί δημιουργός του σάιτ kleidarotripa.gr

Είμαι η Μαίρη-Παπά Νοβακίδου. Έχω τελειώσει ηθοποιός στην ανώτατη Δραματική σχολη του Αντρέα Βουτσινά. Είμαι και εγώ μια από της δυο ιδιοκτήτριες της Κλειδαρότρυπας.gr. Και έχω μια μικρή επιχείρηση με second hand ρούχα! Ξεκινήσαμε το ραδιόφωνο και κάνουμε μια θεματική εκπομπή με θέματα τα οποία ίντριγκαρουν  και αποτελούν ταμπού για την κοινωνία. Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα ταμπού!”

 

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει