Ενημέρωση με ένα κλικ

To “Nova Go” γίνεται ΕΟΝ

EON: Νέα εποχή στην τηλεόραση

H ΕΟΝ, καλοσχεδιασμένη και εύχρηστη, μέσα από μια νέα και καινοτόμα πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας, ήρθε για να σε συναρπάσει με το πλήθος νέων λειτουργιών που καλύπτουν την κάθε σου ανάγκη.

 

Προγράμματα διαθέσιμα σε κάθε συσκευή, πλούσιο On Demand περιεχόμενο με δυνατότητα Catch Up 7 ημερών, έξυπνα reminders και watch later, ειδοποιήσεις που συνθέτουν την πιο premium εμπειρία θέασης.

 

Έτσι, το Nova GO γίνεται ΕΟΝ. Από 19/10, όλες οι λειτουργίες του θα είναι πλέον διαθέσιμες μέσα από την εφαρμογή ΕΟΝ, για να συνεχίσεις να βλέπεις τα κανάλια που έβλεπες έως τώρα.

 

Το Nova GO δε θα είναι πλέον διαθέσιμο για:

νέες λήψεις σε νέες συσκευές
ανάκτηση κωδικού
πρόσθεση νέων καναλιών σε περίπτωση αναβάθμισης της συνδρομής σου
Εσύ που θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα, κατέβασε τώρα την εφαρμογή ΕΟΝ και θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις τη νέα εποχή της τηλεόρασης.

 

Ακολούθησε, τώρα κιόλας, τα παρακάτω απλά βήματα:

Για το tablet ή το smartphone σου, κατέβασε την Android εφαρμογή από το Google Play εδώ ή την iOS εφαρμογή από το Apple Store εδώ .
Για τον υπολογιστή σου (laptop ή desktop) μπες εδώ.
Επίλεξε Γλώσσα: Ελληνικά και Πάροχο: Nova
Χρησιμοποίησε τους υφιστάμενους Nova GO κωδικούς σου στην ΕΟΝ πλατφόρμα. Αν δεν τους θυμάσαι πήγαινε στο Nova My Account και δημιούργησε καινούριους που θα χρησιμοποιήσεις μόνο για στην υπηρεσία ΕΟΝ.

  1. Για το tablet ή το smartphone σου, κατέβασε την Android εφαρμογή από το Google Play εδώ ή την iOS εφαρμογή από το Apple Store εδώ .
  2. Για τον υπολογιστή σου (laptop ή desktop) μπες εδώ.
  3. Επίλεξε Γλώσσα: Ελληνικά και Πάροχο: Nova
  4. Χρησιμοποίησε τους υφιστάμενους Nova GO κωδικούς σου στην ΕΟΝ πλατφόρμα. Αν δεν τους θυμάσαι πήγαινε στο Nova My Account και δημιούργησε καινούριους που θα χρησιμοποιήσεις μόνο για στην υπηρεσία ΕΟΝ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει