Ενημέρωση με ένα κλικ

Σπύρος Μπιμπίλας: “Αλαλούμ” στην πολιτεία – Δεν γίνεται ο θεατής να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος και ο ηθοποιός να κάνει ό,τι θέλει

Η παράκληση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στους συναδέλφους του

«Θα ήθελα πάρα πολύ, όλοι οι ηθοποιοί να προσέχουν τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις από αυτά που λέγονται, όχι μόνο για το ελληνικό metoo αλλά και για πολλά άλλα» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον «αέρα» της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς εννοεί ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πώς πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό» εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά στο «Πρωινό».

«Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ. Ο ανεμβολίαστος ηθοποιός μπορεί να παίζει αλλά δεν μπορεί να είναι θεατής. Στα θέατρα που δεν βάζουν κανέναν άλλον, παρά μόνο εμβολιασμένους. Το βρίσκω αλαλούμ και από την πλευρά της πολιτείας» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν μπορεί η πολιτεία να κάνει τέτοια νομοθετήματα όπου ο θεατής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος αλλά ο εργαζόμενος μπορεί να είναι ότι θέλει και να βγαίνει και κάποιος να κάνει αυτού του είδους το μάθημα. Αυτό δεν το βρίσκω σωστό και ήθελα να το πω δημόσια» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει