Ενημέρωση με ένα κλικ

#Mε_Τον_Ταβερνιαρη : Ποιά η ιστορία πίσω από το “viral” hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Όσοι είστε ενεργοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και δη του Twitter δεν μπορεί να μην υπέπεσε στην αντίληψή σας το εν λόγω “Τρεντ”: #μετονταβερνιαρη

Ποιά η ιστορία που κρύβεται πίσω από το κύμα συμπαράστασης στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας “ορτανσίες” εν ονώματι Νικόλα;

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή αυτό το Tweet στις 8 Οκτωβρίου

Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ο “Ταβερνιάρης” του Twitter, αποτέλεσε “Στόχο” των απανταχού αρνητών που έχοντας το εντελώς διαφορετικό παράδειγμα του κοινωνικού ακτιβισμού λίγες ημέρες νωρίτερα με την υπόθεση e-food, προσπάθησαν με ομαδικό ψηφιακό “ντου” στην επιχείρηση του “Ταβερνιάρη” να βάλουν εκατοντάδες “Fake” κριτικές και χαμηλές βαθμολογίες με στόχο να πλήξουν τον ίδιο για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του.

Τι λέει ο ίδιος;

“Ονομάζομαι Νικόλας. Ιδιοκτήτης της Ταβέρνας «Ορτανσίες» Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει στοχοποίηση μου από μερίδα ανθρώπων. οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά δίκτια. Στην επιχείρηση μου, απ’ αρχής λειτουργίας αυτής. προσέχω πάντα να είμαι σύννομος και σύμφωνος με την νομοθεσία. Ανεξαρτήτως του «ποιος» είναι στην Κυβέρνηση. Στην παρούσα φάση έχω στοχοποιηθεί και ατομικά και ως επιχείρηση με διαφόρους χαρακτηρισμούς αφ’ ενός, και αφ’ εταίρου με «κακές» κριτικές για να με «τιμωρήσουν». Επειδή ζούμε καιρούς περίεργους , και σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, ακολουθώ ό,τι ακριβώς προβλέπεται από τον Νόμο όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης για την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και προσωπικού, είναι άδικο κατά την ταπεινή μου άποψη, και ειδικά από ανθρώπους που ουδέποτε έχουν επισκεφθεί την επιχείρηση μου να προσπαθούν με μη θεμιτά μέσα να πλήξουν εμένα και αυτή. Έχω ήδη απευθυνθεί στην ΔΗΕ . και επιφυλάσσομαι για νομικές ενέργειες αναφορικά με την συκοφάντηση που γίνεται στο όνομα μου και στην επιχείρηση μου. Με εκτίμηση”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει