Ενημέρωση με ένα κλικ

Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς στον ρόλο του εργένη – Τους έχει καταπλήξει όλους

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του“Bachelor” έχουν ξεκινήσει, με τον Αλέξη Παππά να είναι αρκετά καλός στον ρόλο του νέου εργένη.

To “Bachelor” ήταν ένα από τα φετινά ριάλιτι που ξεχώρισαν. Το πρόγραμμα κατάφερε με αργό και σταθερό ρυθμό να αναπτύξει ένα φανατικό κοινό, αλλά και να τραβήξει και τα βλέμματα όλων εκείνων που το σνόμπαραν. Έτσι, το ριάλιτι εύρεσης αγάπης ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο του και αυτή τη φορά ο “Βachelor” θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Μετά το Survivor 4, ο γοητευτικός ηθοποιός προχώρησε στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα και ανέλαβε τον ρόλο του νέου εργένη στον ALPHA που αναζητάει την αγάπη. Ο ηθοποιός συμφώνησε με τον ALPHA, και παρά τη δέσμευση που έχει για έξι μήνες με την Acun Media.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”, αποκάλυψε όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα του ριαλιτι αγάπης του ALPHA, που αναμένεται να βγει στον “αέρα” μέσα στο φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Αλέξης Παππάς είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα στον ίδιο και στις κοπέλες. Μάλιστα, δε λείπουν και τα ευτράπελα.

Ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε, αρχικά:

 

Είναι εκπληκτικός λένε ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται οτιδήποτε του δοθεί. Στην αρχή του είχαν και ακουστικό, αλλά κατάλαβαν ότι δεν το είχε ανάγκη. Έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό. Tέτοιο ηθοποιό σε ριάλιτι δεν έχουν ξαναδεί. Είναι μεγάλη η ικανότητά του και δεν κάνω πλάκα.

Κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχει αναδείξει την εκπομπή, έχει αναδείξει τον εαυτό του. Από τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια του ριάλιτι.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει