Ενημέρωση με ένα κλικ

Ζέτα Δούκα: Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού δίνουν επίσημη απάντηση

Μια αποκάλυψη, που κανείς δεν περίμενε, έκανε η Ζέτα Δούκα το πρωινό της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοικτά για την βία που δέχθηκε, λεκτική και ψυχολογική, από τον συνάδελφο της, Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Πιο κοντά».

Η παράσταση ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Αθηνών και μαζί με τους δύο καλλιτέχνες, επί σκηνής, βρίσκονταν ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού. Πριν από λίγο, μέσω του δικηγόρου τους εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων λένε ότι ήταν μπροστά στα περισσότερα από τα περιστατικά που ανέφερε η Ζέτα Δούκα.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, οι δύο ηθοποιοί τοποθετήθηκαν αμφότεροι, σύντομα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμού στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε χαρακτηριστικά «περήφανος για τη Ζέτα». Στην ανάρτηση, μεταξύ άλλων, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα: «Περιμένουμε την κοινή δήλωση με την Δώρα Χρυσικού». Για να λάβει την απάντηση από τον ηθοποιό πως «έχει δρομολογηθεί».

Την ίδια ώρα, στον δικό της λογαριασμό, η Δώρα Χρυσικού σημείωσε: «εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα».

Η υπόθεση λαμβάνει συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις…

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει