Ενημέρωση με ένα κλικ

Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες στο Instragram του Reuters

Ο κορονοϊός σίγουρα είναι το γεγονός που έχει σφραγίσει την χρόνια, το νιώθουμε και εξακολουθούμε να το νιώθουμε όλοι. Όχι μόνο στην αλλάδα, αλλά παντού. Γι’αυτό, κυριαρχεί στις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες στο Instagram του Reuters.

Πιο συγκεκριμένα, η πανδημία έχει στοιχίσει την ζωή σε πάνω από 1,3 εκατ. ανθρώπους την ώρα, που έχουν καταγραφεί 59.365.258 επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με νεότερη καταγραφή του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Ο κορονοϊός έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην τόσο στην οικονομία και όσο και στην κοινωνική ζωή. Γι’αυτό, κυριαρχεί στις πιο δημοφιλείς φωτογραφίες του λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram το πρακτορείο Reuters. Η μάχη των υγειονομικών, η αγωνία των ανθρώπων να επανασυνδεθούν, η ερήμωση των πόλεων, η απώλεια. Όλα είναι εκεί.

Τι άλλο υπάρχει ανάμεσα στα πιο αγαπημένα στιγμιότυπα; Οι αμερικανικές εκλογές φυσικά και η ήττα του Ντόναλντ Τραμπ, η τραγωδία στην Βηρυτό, οι διαδηλώσεις στη Λευκορωσία, ο κοινωνικός αναβρασμός στον οποίο οδήγησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, η διαμάχη για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και κάτι λίγο από Όσκαρ και περιστάσεις που θυμίζουν την παλιά «κανονικότητα».

Ναγκόρνο-Καραμπάχ
Βηρυτός (Λίβανος)
Διαδηλώσεις κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης στην Τζακάρτα (Ινδονησία)
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι
Ένα άτομο πυροβολείται σε αστυνομική επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία)
Στιγμιότυπο από τις διασηλώσεις στο Μινσκ (Λευκορωσία)
Μία γυναίκα (δεν εικονίζεται) μεταφέρει τον γιο και τα πράγματά της στη νέα δομή προσφύγων στη Λέσβο
Ένα φυστικί κουτάβι γεννιέται στην Σαρδηνία (Ιταλία)
Ασθενής με κορωνοϊό στο Βέλγιο
Πηγή clickatlife.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει