Ενημέρωση με ένα κλικ

Δείτε γιατί η Βουγιουκλάκη ήταν δυστυχισμένη!

Ο Μάκης Δελαπόρτας συνάντησε στο σπίτι του τον Νίκο Γεωργιάδη για το Ευτυχείτε και του έδειξε μέρος από το πλούσιο υλικό που διαθέτει από τον ελληνικό κινηματογράφο. Ανάμεσα σε άλλα ο ίδιος αναφέρθηκε και σε πράγματα που έχει ζήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Με τον Παπαμιχαήλ δεθήκαμε όταν η Αλίκη έφυγε από την ζωή. Την τελευταία φορά που τους έφερα σε επαφή ήταν για έναν δίσκο. Όταν του είπα ότι θέλω να κάνω ένα δίσκο με τα ντουέτα τους που ο τίτλος του θα είναι Αλίκη μου Δημήτρη μου μου είπε να πάλι την φίλη σου βάζεις μπροστά, εγώ δεύτερος.»

«Η Αλίκη έφυγε ως αγία, έγινε θρύλος μύθος. Κάποιο βράδυ θυμάμαι, που είχε συμβεί κάτι, είχε βάλει τα κλάματα μπροστά μου και μου είχε πει πως είναι δυστυχισμένη. Της είπα δεν γίνεται να μου το λες εσύ αυτό όταν έξω από εδώ όλη η Ελλάδα σε αγαπά και σε λατρεύει. Μου είπε το εξής η Ελλάδα είναι έξω από αυτό το δωμάτιο, έξω από αυτό το σπίτι. Εδώ μέσα εγώ είμαι μόνη μου. Σε κάποια στιγμή που ήταν μόνη και δεν ήταν σε κάποια σχέση. Ήταν εξαρτημένη πάντως από τις σχέσεις η Αλίκη, δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς σχέση» πρόσθεσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πηγή: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει